Opleidingen en trainingen

Hoe krachtiger een softwarepakket, hoe meer je eruit kunt halen. Mits je alle mogelijkheden kent en weet hoe je ze snel en makkelijk naar je hand zet.

Met toegankelijkere trainingen maken we van elk type gebruiker een power user.

Wat leer je in een DataQuint-training?

Alles wat jouw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maakt. Of dat nu het werken met verschillende kaartformaten is, het maken, invullen en koppelen van paspoorten, of het slim gebruiken van een veldcomputer of toughbook.

Trainingen voor elk type gebruiker:

GeoVisia Field

Tekenen van objecten, bewerken van paspoorten, slim data verwerken en het werken met de veldcomputer in de buitenruimte.

Meer informatie & Direct inschrijven

In deze training staat het gebruik van GeoVisia in het veld centraal. Je leert de basisfuncties kennen en leert GeoVisia optimaal toepassen als inspectie- en inventarisatietool in de buitenruimte. Wij verzorgen deze eendaagse training graag bij jou op kantoor voor een groep van maximaal 5 personen en kunnen gebruik maken van jouw eigen dataset.

Voor wie?

Inspecteurs die in de buitenruimte inspecteren en inventariseren.

Direct inschrijven

GeoVisia Office

Maken van (complexe) selecties, werken met lijstoverzicht, data controleren en presenteren. Voor verschillende gebruikersrollen.

Meer informatie & Direct inschrijven

Na deze training heb je alle kennis in huis om GeoVisia Office optimaal in te zetten in je dagelijkse werkpraktijk. Buiten de basisfuncties wordt uitgebreid ingegaan op kaartformaten, paspoorten en het maken van selecties. Wij verzorgen deze eendaagse training graag op locatie voor groepen van maximaal 5 personen en maken hierbij gebruik van jouw eigen dataset.

Voor wie?

De beheerder die op kantoor zelf projecten samenstelt en beheert.

Direct inschrijven

GeoVisia Applicatiebeheer

Projecten inrichten, paspoorten ontwerpen, autorisaties instellen en inspectierondes klaarzetten. Kortom: hoe je grip houdt op beheer.

Meer informatie & Direct inschrijven

Dé training voor de applicatiebeheerder. Na de training weet je exact hoe je de software optimaal kunt instellen voor de eindgebruiker. Denk dan aan het beheren van eindgebruikers, toekennen van rechten en autorisaties en het optimaliseren van paspoorten. Deze eendaagse training kunnen wij op locatie verzorgen, met gebruikmaking van de eigen dataset, voor een groep van maximaal 5 personen.

Voor wie?

Applicatiebeheerders.

 

Project Manager

Training speciaal ingericht voor de zakelijke gebruiker. Eenvoudig en slim zelf je eigen projecten inrichten in een cloud-omgeving.

Meer informatie & Direct inschrijven

Deze training is speciaal bedoeld voor de zakelijke gebruikers, zoals aannemers en inspectie- of adviesbureaus. Met deze training leren we je hoe je op een laagdrempelige manier projecten in GeoVisia kunt aanmaken en inrichten. Na deze training kun je het project met bijbehorende database zelfstandig inrichten, zonder dat je externe ondersteuning nodig hebt.

Voor wie?

Aannemer-, inspectie- en adviesbureaus.

Training op maat

Moeilijk kiezen? Of past geen van de trainingen hierboven helemaal bij je vraag? Neem dan contact op voor een intakegesprek en onze consultants doen een voorstel voor een training op maat. Op locatie of in het DataQuint-trainingscentrum.

Haal meer uit onze software

Bel of mail voor meer informatie over onze trainingen, data en locaties, of met een specifieke vraag voor een maatwerktraining.

Neem contact op