Schouwen kan makkelijker

De kwaliteit van de openbare ruimte is belangrijk. Hierbij is het nodig om regelmatig te controleren of de buitenruimte op basis van jouw eisen is beheerd. Met Beeldkwaliteit inspecteer je de objecten eenvoudig, zodat de kwaliteit wordt gewaarborgd.

Hoe het werkt

Het bijhouden en monitoren van de kwaliteit van de buitenruimte is belangrijk. Maar hoe houd je dit als organisatie in de gaten? Veel Vlaamse gemeenten maken gebruik van beeldmeetlatten – foto’s, beschrijvingen en prestatie-eisen van de openbare ruimte – om kwaliteit inzichtelijk te maken.

De add-on Beeldkwaliteit maakt het monitoren van de kwaliteit van de openbare ruimte makkelijk. Met Beeldkwaliteit richt je naar eigen voorkeur en inzicht een catalogus in met de eisen die jij stelt aan jouw openbare ruimte. Maar ook waar de inspectierondes aan moeten voldoen, zoals het aantal locaties dat de beheerder moet bezoeken. Allemaal specifiek ingericht op jouw situatie.

De resultaten van de inspectierondes – die de kwaliteit van de buitenruimte controleren – kun je vervolgens makkelijk terugvinden in een tabel. Dit zorgt ervoor dat rapportages in een mum van tijd gemaakt kunnen worden.

Beeldkwaliteit in het kort

Zelf je inspectiecatalogus inrichten

Richt zelfstandig een catalogus met de eisen voor jouw inspectierondes.

Handige rapportagetools

Haal het maximale uit de inspectieresultaten met de locatie-, management-, trend- en sanctierapportages.

Eenvoudig te bedienen

In addon zitten paspoorten die helemaal ontwikkeld zijn voor het inspecteren. Heel makkelijk in gebruik dus!

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van Beeldkwaliteit? Bel of mail ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan