Van buiten naar binnen

Buiten, daar lopen de mensen die onze buitenruimte schoon, intact en veilig houden. Wil je hun werk goed en efficiënt organiseren, dan heb je actuele informatie nodig over – vaak duizenden – objecten.

DataQuint is er om het inwinnen, bijhouden, analyseren en benutten van die informatie makkelijker te maken.

We verbinden de data die buiten op straat wordt verzameld, met de plannen en keuzes die binnen op kantoor worden gemaakt.

Zo helpen we als een creatieve en flexibele partner al meer dan 300 gemeenten om integraal beheer van het openbaar domein naar een hoger plan te tillen.

Slim beheer, vandaag en morgen

Goed beheer van het openbaar domein draait om data. Het goede nieuws is dat er steeds meer data beschikbaar komt. Waar we dankzij slimme technologie ook steeds meer zinnige informatie uit kunnen halen.

Van start-up tot marktleider

Het verhaal van DataQuint begint in 2002, op een studentenkamer. Met een idee. Een neus voor nieuwe technologie. En veel plezier in het bouwen van mooie software waar gebruikers blij van worden.

Team DataQuint

Het openbaar domein beheren, dat is mensenwerk. Gebruiksvriendelijke software maken óók. Maak kennis met de ontwikkelaars, consultants, codetijgers en supportspecialisten achter DataQuint.

DataQuint @ Conxillium

DataQuint is onderdeel van Conxillium: een groep van acht IT-bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid.