Webinars

Regelmatig geven wij webinars over van alles wat er speelt op het gebied van beheer openbaar domein. Denk aan tips & tricks voor het gebruik van GeoVisia en het standaard datamodel OSLO+. Wil je de webinars nog een keer terugkijken?

GeoVisia & OSLO+

Snel aan de slag met het digitaal beheren van de buitenruimte? Bekijk hoe GeoVisia in combinatie met OSLO+ jou als gemeente hierbij kan helpen.

Release GeoVisia 6.3.8.

Benieuwd welke functionaliteiten er allemaal in de nieuwe release van GeoVisia zitten? Bekijk de webinar terug.

GeoVisia Planning

Een goede planning en begroting voor het beheren en onderhouden van de openbare ruimte is essentieel voor elke gemeente. Wil je weten hoe je dat eenvoudig kunt doen met behulp van GeoVisia Planning?

Slimme werkprocessen voor bestekken

Werk jij regelmatig met externe partijen voor het uitvoeren van bestekken? In dit webinar laten we je de slimme werkprocessen zien die je kunt gebruiken in GeoVisia voor het inrichten en uitvoeren van bestekken.

GeoVisia 6 en de Project Manager

Ben jij aannemer of werk je bij een advies- of inspectiebureau? Deze webinar is helemaal gericht op deze markt en vertelt meer over hoe jij als bedrijf GeoVisia 6 kunt gebruiken.

Visie en roadmap DataQuint

In deze webinar blikken we terug op 2020 en kijken we vooruit naar de toekomst. Wat is de koers van DataQuint en wat gaan wij concreet bouwen in 2021?